Häng med oss på en tillbakablick över 2019!

Vi tittar tillbaka på 2019 och gläds över alla spännande saker som hänt. Vårt duktiga utvecklingsteam har dagligen arbetat för att hålla plattformen smidigt fungerande, samt utveckla funktioner och idéer. 2019 låg användarvänligheten i stort fokus för utvecklarna och appen fick både en ny design samt flertalet nya funktioner. Häng med oss på en tillbakablick över några av fjolårets största händelser i Kubicom-appen!

 

Grundprislistor

I början av året lanserades ny funktionalitet som ger användaren stöd för hantering av både grundprislistor och kund-/leverantörsspecifika prislistor. Det innebär att det blir enkelt att både administrera och hålla koll på bolagets alla priser. Priserna följer med uppdraget hela vägen från tilldelning av uppdrag och rapportering till uppföljning och fakturering. Ändringar i prislistan uppdateras i realtid hos utförarens vilket gör att du kan vara säker på att all information når alla parter
Läs mer om prislistor i Kubicom här >
 

Utökad chatt-funktionalitet

Kubicom har nu stöd för notifikationer via e-post. Det innebär att du kan välja att få ett mail när ett uppdrag finns tillgängligt eller när du har fått ett svar på din förfrågan. I samma uppdatering lanseras en utökad chatt-funktionalitet. Du kan numera starta en konversation med vem som helst, oavsett om personen finns i ditt kontaktnät sedan tidigare eller inte.
Läs mer om Kubicoms utökade chatt-funktionalitet här >
 

Autotilldelade uppdrag

En av de nya funktionerna för 2019 var autotilldelning av uppdrag. Autotilldelningen innebär att beställaren kan välja att den leverantör som svarar först på uppdraget med automatik ska tilldelas jobbet. Vill du som kund ha full kontroll på vilken leverantör som tilldelas uppdraget så finns självklart möjlighet att manuellt tilldela uppdraget till någon av de leverantörer som svarat, precis som tidigare.
Läs mer om autotilldelade uppdrag i Kubicom här >
 

Ärendehanteringsfunktion

Under årets slutskede lanserade Kubicom en ny ärendehanteringsfunktion. Genom den kan ett uppdrag taggas med olika statusar samt delas mellan projektmedlemmar. Den nya funktionen tydliggör för alla inblandade, både utförare och arbetsledare, status på uppdraget och vems tur det är att göra vad. Dessutom finns det möjlighet, att med en kartvy, få en snabb och korrekt överblick över statusen på projektets olika delar. Vilka statuslägen som finns att välja på konfigureras upp vid projektstarten av ansvarig på respektive projekt. Det är alltså möjligt att skräddarsy statuslägen helt efter den egna verksamheten.
Läs mer om ärendehanteringsfunktionen i Kubicom här >

 
Vi på Kubicom ser med glädje och spänning fram emot vad det nya året har att erbjuda!