Kubicom expanderar med nya talanger!

Vi är glada att meddela att Kubicom fortsätter att växa och förstärker teamet med spännande tillskott och interna förändringar. Dessa nyheter är avgörande för vår strävan att fortsätta erbjuda exceptionell service och innovation inom branschen. Låt oss presentera våra senaste tillskott och interna förändringar:

Ulla Karlsson – Customer Success Manager
Ulla Karlsson har en imponerande erfarenhet inom IT, projektledning och SAAS-projekt. Med många år av erfarenhet från både Saab och Volvo har Ulla en djup förståelse för komplexa projekt och stora organisationer samt en stark passion för att skapa framgångsrika kundrelationer. Hennes expertis kommer att vara ovärderlig när det gäller att stödja våra kunder och säkerställa att de får ut mesta möjliga av vår plattform.

Alexandra Mora – Onboarding Manager
Alexandra Mora har tidigare arbetat inom inköp och orderhantering av solceller på E.ON, där hon utvecklade en gedigen kompetens inom kund och leverantörskommunikation. Med hennes kunskap och erfarenhet kommer Alexandra att vara en del av vårt onboarding-team och säkerställa att våra kunder får en smidig och effektiv start med Kubicom.

Oscar Idberg – Junior utvecklare
Oscar Idberg är en lovande talang som kommer direkt från Blekinge Tekniska Högskola. Hans entusiasm och tekniska kompetens gör honom till en värdefull tillgång för vårt utvecklingsteam. Vi ser fram emot att se Oscars bidrag till att driva innovation och förbättringar hos Kubicom.

Molly Johnsson – Product Specialist
Molly Johnsson har varit en värdefull del av Kubicom under flera år. Tidigare arbetade hon som kundansvarig. Nu har Molly tagit på sig en ny roll som Product Specialist, där hennes djupa insikter om våra kunders behov och vår plattform kommer att vara avgörande för att forma och förbättra vår produkt.

Med dessa nya tillskott och interna förändringar stärker Kubicom sitt åtagande att erbjuda digitalisering i byggbranschen och kontinuerligt utveckla plattformen vidare. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med detta talangfulla och engagerade team. Välkommen ombord, Ulla, Alexandra, Oscar och Molly!