Följ med oss till MaskinExpo!


Vad är MaskinExpo?
Med ett ord skulle jag beskriva mässan som en fackfolksfest. MaskinExpo är en folkfest för entreprenadbranschen och intilliggande branscher. En stor, årlig branschfest som alltid drar mycket folk, rekordet är så högt som 33.000 besökare. Ett kännetecken för MaskinExpo är att det alltid varit en arbetande mässa. Utställarna får demonstrera och köra maskiner i de egna montrarna och på mässans testbanor, allt för uppmuntra dem till att verkligen visa upp maskiner. 

Vad har ni för förväntningar på årets mässa?
Årets mässa förväntas bli kanon. Det är den enda stora mässan som går av stapeln på våren och den enda i Mellansverige. Vi förväntar oss mycket folk och en hel del maskiner även om fokus i år kommer att ligga på redskap och tillbehör. Nyheter, happenings och riktigt god stämning!

Vad lockar besökarna till MaskinExpo?
En stor del är just stämningen. Mässan ger en unik chans att träffa mycket folk med liknande kompetens och intresse. Dessutom lockas många av möjligheten att se utvecklingen i den egna branschen och få tips på smarta tillbehör som kan göra den egna maskinen mer effektiv och mångsidig. Självklart lockar även möjligheten att fynda till mässpriser.

Har ni några nyheter för i år?
Mässan är i år förtätad och flyttad till en vackrare plats av STOXA. Det gör att mässlingan blir kortare att gå och att alla kommer att gå minst ett varv och se alla utställare. Vi kommer att ha två entréer för bättre flöde och använder mässvägarna från tidigare år till besöksparkering, vilket innebär att det går att köra hela vägen fram till entrén. Vi bygger en ny ATV-bana och en provkörningsbana för dumpers och det blir en hel del produktlanseringar och även en världspremiär på mässan.

Vad är det bästa med MaskinExpo enligt dig?
MaskinExpo är som en stor branschfest. Tänk dig att du förbereder en fest och spenderar ett helt år med att planera och förbereda för att alla ska trivas. Känslan att stå där när alla dina gäster kommer, förväntansfulla och glada… Det är precis den känslan vi vill åt. Dessutom pågår vår fackfolkfest under tre dagar. Bättre kan det inte bli!

Den 18-20 maj kommer Kubicom att vara på plats på MaskinExpo i Stockholm och vi vill självklart att ni ska följa med oss dit!

Följ länken, ange Kubicom som Företag du vill besöka och hämta din entrébiljett värde 200 kr, helt utan kostnad.