Ett av Nordens största leverantörsnätverk växer: Nu finns över 700 resurser tillgängliga genom Kubicom

​Strax över 700 grävmaskiner, hjullastare och andra anläggningsmaskiner med förare finns nu tillgängliga genom Kubicoms digitala plattform. Plattformen fungerar som en oberoende maskin- och transporttjänstförmedlare och består av marknadens alla aktörer, från enskilda maskinägare till de största centralerna.

 

– Att så pass många leverantörer har anslutit sig kommer inte som en överraskning för oss eftersom att Kubicom, till skillnad från centraler, inte tvingar leverantören att ta uppdrag endast genom oss. Många använder Kubicom som en extra kanal där de tar uppdrag utöver sina ordinarie kunder, på sina egna villkor, säger Oscar Alvarsson, Business area manager på Kubicom.

Att över 700 resurser nu finns tillgängliga för förfrågningar gör Kubicom till ett av Nordens största leverantörsnätverk.

– Under våren och sommaren har flera systemuppdateringar gjorts för att förenkla användandet av Kubicom för både beställare och leverantörer. Det är något som vi tror kan ha bidragit till uppsvinget för nätverket, avslutar Oscar Alvarsson.

Plattformen finns idag tillgänglig i både Sverige och Finland och låter beställare av maskin- och transportresurser, på ett enkelt sätt, nå ut med sina förfrågningar till alla marknadens aktörer ifrån en och samma plats. Både till sina favoriter, men även för dem, tidigare okända leverantörer.

 

Läs pressreleasen på Mynewsdesk >

Läs också: Så får du tillgång till ett nytt leverantörsregister >
Läs också: Få tillgång till fler maskin- och transportuppdrag med ett klick >