5 mässor och events inom anläggningsvärlden som du inte får missa 2020

Det nya året och decenniet är minst sagt i full gång. Och med det, nya spännande tillfällen att nätverka med branschkollegor och inspireras på mässor och events. Vi har listat 5 events under året vi har framför oss som du i branschen inte får missa!  

 

Nordic ConTech Talk: Digitalt byggande – på riktigt 21/1

Vill du veta mer om hur ledande företag världen över redan har förändrat byggbranschen genom att kombinera digital teknologi med modulärt byggande? Då ska du börja året med en superintressant eftermiddag där representanter från bl a FullStack Modular, Lundqvist Trä och Sizes deltar i ett panelsamtal.

Nordic ConTech Talk är evenemanget för dig som vill inspireras och inhämta ny kunskap om digitalisering i bygg- och anläggningsbranschen. Evenemanget äger rum den 21 januari på Venue 81, Drottninggatan 81 i Stockholm och är helt kostnadsfritt.

Läs mer här: https://nordiccontech.se/nordic-contech-talks/

 

Stora Infradagen 30-31 januari

Den 31 januari arrangerar ME Stora Infradagen för fjortonde året i rad. Infradagen 2020 fokuserar på utmaningar och möjligheter som rör både Sverige och branschen. Klimat och hållbarhet, om Sverige ska vara ett land eller flera och hur vi ska säkra den kompetens som behövs för att klara morgondagens infrastruktur.

Eventet består av mingel, föreläsningar, paneldebatter och avslutas med middag och fest.

På talarlistan finns utbildningsminister Anna Ekström, tidigare finansministern Anders Borg, Kjell A. Nordström, ekonom och författare, förra miljöministern Karolina Skoog, Karin Bodin, Vd Polarbröd, Lena Erixon, Gd Trafikverket och Jonas Abrahamsson, Vd Swedavia. Producent är Gun M Jansson.

Läs mer här: https://www.me.se/stora-infradagen/

 

Nordbygg 21-24 april

Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och drygt 48 000 besökare. Årets upplaga äger rum 21-24 april 2020. Många av dem passar på att lansera sina nyheter på den självklara arenan där branschfolk träffas och nätverkar.

Som besökare har du tillgång till öppna kortseminarier som sker på scener runt om i mässhallarna. Här finns alla möjligheter till kunskapsutbyten, diskutera och träffa experter och få konkreta svar i angelägna frågor.

Läs mer här: https://www.nordbygg.se/

 

Svenska Maskinmässan 4-6 juni

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen MaskinLeverantörerna. Se det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräv, lasta och upplev en levande maskinmässa på riktigt.

Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan genomfördes år 2018 och lockade 12 775 besökare. Mässan hade över 100 utställare som visade sina över 800 maskinnyheter. Likt tidigare år äger mässan rum på Solvalla i Stockholm.

Läs mer här: https://maskinmassan.se/

 

Entreprenad Live 3-5 september

Entreprenad Live är en komplett mässa med alla typer av produkter, tjänster och lösningar på Sveriges bästa eventarenor för entreprenadbranschen. Utställarna är de som levererar produkter och tjänster till entreprenörer och du som besökare kan i en effektiv och positiv miljö nätverka och hitta nya produkter och tjänster.

Läs mer här: https://www.entreprenadlive.se/

 

 

Bild: Svenska Maskinmässan