"Tilläggsrapportering av tillbehör" och 7 andra nyheter i Kubicom!

Uppdatering i Kubicom innebär som vanligt en hel del nya funktioner. Vad sägs om enklare rapportering i appen eller BEAst-integration? Är du exempelvis projekt- eller transportledare så är vi säkra på att bl a filtreringsfunktionen kommer att glädja dig lite extra. Häng med så presenterar vi alla nyheter!

 

Förenklad rapportering i appen

Det är nu möjligt att själv avgöra om man i sitt bolag vill använda tidigare vy för rapportering av tjänster med stöd av klocka och spårning i karta eller om man vill ha den nya enklare varianten med färre knapptryckningar för den rapporterande utföraren. Den tidigare playknappen har ersatts av ett plustecken. Plustecknet låter användaren snabbt och enkelt kan lägga till utförda tjänster. Funderar du över vilket alternativ som blir bäst för er verksamhet? Vi på Kubicom hjälper gärna till med valet i vilket som blir bäst för ert användande.

 

Snabbkopiera befintlig order

Att snabbkopiera befintlig en order och därmed skapa ytterligare en identisk order är en av de nya funktioner som tagits fram. Den har lanserats, inte enbart för, men med fokus på grävmaskinisten. Snabbkopiering gör det möjligt att med ett fåtal klick direkt i mobilen, kopiera eller repetera en befintlig arbetsorder.

 

Tilläggsrapportering av tillbehör

Ännu en funktion på temat enklare rapportering för utföraren är tilläggs rapportering av tillbehör. Flera artiklar eller tjänster kan nu rapporteras direkt i samma vy med ny funktion för att lägga till t.ex. tillbehör till en grävmaskin eller kringtjänster/material för en lastbilschaufför.

 

Markera fler än en plats på en order

Den tidigare begränsningen med en plats per order finns inte längre. Det är nu möjligt att skapa flera olika platser på en order. Ange platserna som en adress eller markera dem direkt i kartan.

 

BEAst-integration

Vi har vidareutvecklat BEAst-integrationen för “Orderkvitto” så att Leverantörsföretag som använder Kubicom för sin rapportering sömlöst kan arbeta med en BEAst-koppling mot vissa av sina beställare och utan BEAst-koppling mot andra beställare samtidigt.

 

Ny orderöversikt i appen

Orderinformationen i det mobila gränssnittet har fått en ordentlig uppdatering i layout och innehåll för att göra det tydligare och enklare för utföraren.

 

Utökad funktion för filtrering av ordrar

Transportledaren och projektledarens nya favorit! Det filter som finns för att filtrerar ordrar i karta och orderlista har kompletterats med möjlighet att filtrera fram ordrar som saknar tilldelad utförare.

 

Faktura från underleverantör

Nuvarande stöd för att markera om en order är fakturerad till kund har kompletterats med stöd för att även hålla reda på en eventuell underleverantörsfaktura. Ordning och reda i alla led helt enkelt!

Har du frågor om någon av de nya funktionerna? Hör av dig till oss på info@kubicom.se!