Uppdatering: Skapa projekt som leverantör, nya funktioner för artikellistor och mycket mer!

Dags för uppdatering av Kubicoms plattform! Denna gången ligger stort fokus på projekt och artikellistor, men vi finner även andra smarta funktioner såsom möjligheten att dölja en prislista och utökade filterval. Häng med så berättar vi mer!

 

Fler filterval för ordrar

Tillskott i filtervalen! För att enklare hitta den ordern du är ute efter finns möjligheten att filtrera dina ordrar. Nu tillkommer två nya val att filtrera på; Underleverantör och Beställare.

Lägg upp projekt som leverantör

Tidigare har du som leverantör varit beroende av att kunden lägger upp projektet där arbete ska utföras. I den nya uppdateringen av Kubicom kan leverantören lägga upp och hantera sina egna projekt samt använda dem för att hålla reda på vilka ordrar som tillhör vilket projekt.

Koppla prislista till flera projekt

Fram tills nu har det enbart varit möjligt att koppla ett projekt till en prislista och därmed skapa en projektprislista. Nu kan du på ett enkelt sätt koppla på flera projekt om de ska ha samma priser utan att behöva skapa en ny prislista.

Koppla projekt till prislista som leverantör

Tidigare har det enbart varit kundens uppgift att säga vilket projekt en prislista ska gälla för, men inte längre! Nu har du som leverantör också möjlighet att lägga upp prislistor med samma funktionalitet som kunder har och koppla antingen dina egna eller kundens projekt till prislistor.

Dölj prisval vid rapportering

Om du som kund har prislistor som grund för rapportering och inte vill att de ska vara synliga för leverantören finns det nu möjlighet att på artikellistor och enskilda artiklar välja att dölja prisvalet för leverantören.

Koppla artikellista till ett fordon

Nu kan du koppla en artikellista direkt till ett fordon. Hoppa över att välja artikellista när ordern skapas och fordonets artikellista kommer istället automatiskt att användas vid rapporteringen. Du kan välja vilket fordon du arbetar i just nu via dina inställningar i appen.

Markera förvald artikel i artikellista

Rapporterar du ofta på samma artikel i en artikellista? Nu kan du markera den som förvald och därmed hoppa över steget att välja artikel vid rapportering, vilket kommer att spara massor av klick! Detta gör du genom att gå in på inställningar för artikellistan.

Har du frågor om någon av de nya funktionerna? Hör av dig till oss på info@kubicom.se