Bli en del av Team Kubicom!

Kubicom, verksamma inom Netport SciencePark, med målet att digitalisera bygg- och anläggningsbranschen växer i raketfart. Team Kubicom fortsätter att expandera och söker nu dig som vill jobba på ett innovativt och framåtsträvande företag som vill mycket mer. 


Möjligheterna att effektivisera är mycket stora i den enorma bransch där arbetet idag är till största del manuellt och avsaknaden av enkla digitala verktyg som fungerar i fält är stor. 
 Kubicoms digitala plattform gör det enkelt att hantera de administrativa moment och uppgifter som dyker upp under en dag i branschen oavsett om du sitter på kontor, kör mellan projektplatser eller sitter i en maskin. Stora kunder som NCC, Peab och dess leverantörer är målgruppen för Kubicom och allt fler har nu anslutit sig till tjänsten för att förenkla sin vardag.

Nu tar Kubicom nästa steg och expanderar teamet med fler som vill vara med på resan mot förändring. Vi letar efter dig som är utvecklare och som brinner för att skapa verklig nytta genom att bygga en tillgänglig och användarfokuserad plattform som kan skala stort.

Läs mer om tjänsten och hur du söker HÄR.

Välkommen till Team Kubicom!