Kubicom tillgängligt i Volvo Lastvagnars nya tjänst My Business Apps

Kubicom kommer i samband med utrullning vara tillgänglig i Volvo Lastvagnars nya tjänst “My Business Apps”, där användare kan nyttja Kubicoms tjänster direkt från lastbilens sidodisplay. 

My Business Apps är en ny prenumerationsbaserad tjänst från Volvo Lastvagnar tillgänglig på den svenska marknaden under 2024. Tjänsten gör det möjligt för kunder att ladda ner affärsrelaterade appar från olika tjänsteleverantörer för användning i lastbilens sidodisplay. Därmed minskar behovet av en extra mobiltelefon eller surfplatta.

My Business Apps är ett tillägg till vårt digitala tjänsteerbjudande i Volvo Connect. Genom att samarbeta med andra tjänsteleverantörer kan vi erbjuda ett bredare utbud av tjänster till våra kunder och deras förare. Det betyder att våra kunder kan dra nytta av att använda redan befintlig hårdvara och anslutningsmöjligheter i sina Volvolastbilar och även förbättra förarens arbetsmiljö inne i hytten”, säger Annelie Norhav, Produktansvarig på Volvo Lastvagnar.

Samarbetet med Kubicom gör det möjligt för oss att tillsammans leverera en mer komplett lösning till våra gemensamma kunder och göra nya kunder medvetna om hur de kan dra nytta av detta samarbete.

Ulf Strand, Försäljningsansvarig för Kubicom, uttrycker sin entusiasm över samarbetet: ”Att vara en del i My Business Apps i en sån här tidig fas är oerhört spännande. Det visar på vårt åtagande att ligga i framkant när det gäller teknologi och innovation inom vår bransch. Vi ser fram emot att se hur våra användare kommer att dra nytta av den här nya, integrerade upplevelsen.”

 

Tjänsten kommer att vara tillgänglig på lastbilar tillverkade med den senaste sidodisplayen från 2021.

 

För mer information, vänligen kontakta: 

Ulf Strand, Försäljningsansvarig

Ulf.strand@kubicom.se