Om oss


Kubicom är en unik digital knytpunkt skapat för infrastrukturprojekt med hållbarhet i fokus. Vår molnbaserade plattform möjliggör för våra kunder att kostnadseffektivt och med kort ledtid digitalisera manuella moment för dokumentation och datafångst. Vår plattform synliggör avvikelser, ökar medvetenheten och skapar förutsättningar för både effektivisering och reduktion av miljöpåverkan. 


Karlshamn

Pirgatan 13, 37436 Karlshamn

Våra kontor

Stockholm

Hornsgatan 174, 11734 Stockholm

Göteborg

 Vallgatan 21, 411 16 Göteborg

Vår ledning

Atle Andersen

VD

Fredrik Widerberg

System

Håkan Johansson

Produkt

Ida Thomasdotter

Ekonomi

 

Molly Johnsson

Marknad

Rasmus Johnsson

Design

Ulf Strand

Försäljning

Peter Mattisson

Styrelseordförande

Vår vision

Att bidra till en effektivare och mer hållbar bygg- & anläggningsindustri genom att tillhandahålla marknadens enklaste digitala plattform för inhämtning av data från fält.

Vår koncern

Kubicom ingår i den nordiska innovationskoncernen CIMON med fokus på kvalificerade tjänster, ny teknik och digitalisering. CIMON-koncernen har tidigare genom åren utvecklat ett antal banbrytande teknologier. Vi är ca 200 anställda ingenjörer inom alla förekommande områden av digitalisering med spetskompetens inom hållbar process-, produkt och systemutveckling. Koncernen har kontor på 14 orter i Norden varav Stockholm är vårt största kontor med ca 80 anställda, men utöver i Norden också kontor och verksamhet i England och Taiwan.

Varmt välkommen att kontakta oss!