FAQs

Kubicom är en digital tjänst med fokus på att minska det administrativa arbetet hos våra kunder och därmed frigöra mer tid till chaufförer, maskinister, arbetsledare och beställare. Plattformen har tagits fram tillsammans med våra kunder som är med och bidrar till att tjänsten utvecklas i linje med vad marknaden efterfrågar.

Kubicoms nyckelord är; enkelt. Det ska vara enkelt att rapportera, enkelt att få en överblick, enkelt att använda. Genom applikationen rapporterar leverantören enkelt på sin order och bifogar tider, bilder och ev Ätor – rapporten sparas via Cloud-moln och finns emellertid direkt i arbetsledarens dator eller telefon.

Kubicom samlar automatiskt data från transporter, maskiner och inom kort även EPDdata från alla levererade material. Samtidigt skapar Kubicom full spårbarhet på alla transporterade massor, både farliga och icke farliga.

Kubicoms VD Atle Andersen förklarar tjänsten : “Kubicom är en digital möjliggörare i en analog bransch. Vår plattform bygger på att användarna ska tycka att det är enklare och bättre att rapportera digitalt än analogt och att vi därigenom tillsammans skall öka våra kunders effektivitet vilket leder till mer lönsamma affärer och en mer hållbar värld genom att använda rätt resurser på rätt plats.

Världen befinner sig på en digitaliseringsresa, fler och fler branscher väljer att ställa om sina analoga processer och gamla rutiner genom nya digitala hjälpmedel som ökar effektiviteten. Kubicom befinner sig vid rodret på den resan!

Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON koncernen. Sedan starten 1985 har koncernen varit mycket framgångsrik inom utveckling av nya tekniker i flera branscher och ligger tex bakom bolaget Coding Technologies AB som deltagit i utvecklingen av MP3 formatet vilket idag används över hela världen. Andra framgångsrika historiska exempel är Biogram AB och Pascal Medical AB. Koncernen sysselsätter ungefär 500 medarbetare över hela norden. Inom koncernen finns idag flera framgångsrika bolag i sina respektive branscher.

Kontakta oss så sätter vi upp ett konto till dig, därefter kan du börja arbeta i plattformen på en gång.

För oss är det viktigt att digitalisering leder till att ditt administrativa arbete minskar – inte tvärtom! Lika viktigt är det att du känner att vi anpassar oss till din individuella verksamhet. Vi erbjuder ett enkelt gränssnitt som alla kan använda och förstå, oavsett om du är grävmaskinist, projektledare, ekonom eller hållbarhetsansvarig. Vårt customer success team hjälper dig igång och erbjuder det stöd som passar din verksamhet. Vissa kunder är igång med systemet på bara några timmar, andra tar längre tid på sig. Det beror i huvusak på hur just din verksamhet ser ut.

Det ska va enkelt att vara kund, vi  har därför inga krångliga affärsmodeller med långa bindningstider. Du väljer det paket som passar dig bäst och betalar sedan en månadsavgift och kan avsluta när du vill. Kontakta oss för en offert.

Nej! Vår digitala plattform gör det enkelt för dig att hantera alla de administrativa moment och uppgifter som dyker upp under en dag i entreprenadbranschen. Oavsett om du sitter på kontor, kör mellan projektplatser eller sitter i en maskin så har vi skapat en smidig lösning för att göra vardagen enkel för dig. Välj mellan att arbeta i din dator direkt genom webbgränssnittet eller öppna upp vår app i din mobila enhet. All information om uppdrag och projekt finns tillgängligt för alla som ska ha tillgång till dem, oavsett enhet. Du behöver alltså inte investera i någon teknik alls!

Under rubriken ”Kontakt” hittar du flera olika vägar att kontakta oss på. Vi ser fram emot att höra från dig!