Välkommen till vår karriärsida

Om Kubicom

Kubicom ingår i bolagskoncernen CIMON, vars motto är ”Creating Gamechangers”. Samtliga av våra bolag satsar på tekniska innovationer och banbrytande teknologier. Exempel på bolag i koncernen är Avalon Innovation, Skolon, Neuronano, TC TECH och före detta Coding Technologies som lade grunden för MPEG4-formatet.

Att få vara med och förändra hur hela byggbranschen arbetar är en verklig game-changer. Branschen är oerhört stor och består av många aktörer. Kubicoms plattform knyter samman beställarna med leverantörerna i en digital order- och informationskedja och skapar därigenom förutsättningar för betydande effektivitetsförbättringar.

Medarbetare 12

Lediga tjänster:

Europeisk Affärsutvecklingschef

Kubicom expanderar och söker en Europeisk Affärsutvecklingschef redo att forma framtidens byggbransch! Har du expertis inom bygg och anläggning, en passion för digital innovation, och en entreprenöriell anda? Vill du vara med och leda den digitala transformationen i Norden och Europa? Ansök idag för att bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara byggprocesser!

Fullstackutvecklare

Kubicom söker utvecklare som vill vara med och bygga framtiden! Är du en självgående utvecklare med förståelse för helheten, men som har fokus på detaljerna? Ansök idag och bli en del av vårt team!