Fullstackutvecklare

Kubicom söker utvecklare som vill vara med och bygga framtiden!

Kubicom är bygg-och anläggningsbranschens mest intressanta startup!

Nåväl, hela bygg-Sverige håller kanske inte med oss om det ännu, men vi är iallafall övertygade om att vi är på god väg! Vi har nämligen gett oss i kast med att digitalisera en av världens mest analoga branscher. På vägen dit tänkte vi göra vardagen lite enklare och världen lite bättre och samtidigt vara drivande i att skapa en ny digital standard för informationsöverföring i bygg-Sverige. Nu söker vi dig som vill vara med på resan.

Kubicom ingår i bolagskoncernen CIMON, vars motto är ”Creating Gamechangers”. Samtliga av våra bolag satsar på tekniska innovationer och banbrytande teknologier. Exempel på bolag i koncernen är Avalon Innovation, Skolon, Neuronano, TC TECH och före detta Coding Technologies som lade grunden för MP3-formatet.

Att få vara med och förändra hur hela byggbranschen arbetar är en verklig game-changer. Branschen är oerhört stor och består av många aktörer. Kubicoms plattform knyter samman beställarna med leverantörerna i en digital order- och informationskedja och skapar därigenom förutsättningar för betydande effektivitetsförbättringar.

Varför Kubicom?

Som utvecklare hos oss ingår du i ett innovativt gäng där du får en viktig och heltäckande roll i vårt utvecklarteam. Du kommer att arbeta med de senaste teknikerna och få möjlighet att komma med nya tankar och idéer för att utveckla vår produkt. Vårt team ansvarar för att utveckla Kubicoms system med höga krav på leverans och att hela tiden ligga i framkant. Vi är ett tight, roligt och kunnigt team där utvecklare, designers och testare arbetar tätt tillsammans.

Hur lyckas vi med detta? Enkelt, genom att erbjuda våra anställda utvecklande arbetsuppgifter i en modern och rolig arbetsmiljö. Hos oss kan du sitta och utveckla samtidigt som du kan se ut över hav och vatten med en kopp te eller kaffe i handen. Vi arbetar med scrum och har ett agilt arbetssätt. Vi har dagliga stand-ups tillsammans för att effektivt samverka och sätta en gemensam plan för dagen i vårt team.

Hur lyckas vi tillsammans?

Vi söker nu dig som är en självgående utvecklare, har förståelse för helheten, men som har fokus på detaljerna. Mer information:

-Vår frontend är baserad på HTML5, TailwindCSS och TypeScript med ramverket Ember i botten. För att lyckas har du därför erfarenhet av större JavaScript-ramverk som Ember eller Angular. Kubicom arbetar case-baserat där både funktionalitet och design är kravställd. Kubicom har en designprofil som är komponentbaserad och utvecklas kontinuerligt av designers inom utvecklarteamet.

-Vår backend är baserad på en modern plattform med ett WebSocket-API byggt med Node.js. För att lyckas bäst är du van vid att bygga REST-API:er eller utveckling inom JavaScript eller liknande språk.

-Med hjälp av Ember och våra andra verktyg bygger vi en strukturerad kodbas som är lätt att förstå, refaktorisera och bygga vidare på efterhand som produkten utvecklas. Därför ser vi gärna att du vill hjälpa oss att nå dessa målen. Det spelar dock inte så stor roll om du inte utvecklat i något av de språk vi använder – eftersom du har arbetat några år som utvecklare tror vi att du snabbt kan sätta dig in i de språk vi använder idag, eller framöver. Du behöver kunna föra dig i tal och skrift på svenska.

Inom Kubicom är vi alltid öppna för den mest lämpade tekniken för att lösa en uppgift, samtidigt som vi har en långsiktig och strategisk syn på arkitektur. Vi på Kubicom är problemlösare precis som du. Tillsammans arbetar vi hela tiden för att göra våra användares dagliga arbete lättare och snabbare genom väldesignade tekniska lösningar. Vi ser därför att du gillar att bygga robusta lösningar som passar snabbt växande system

Vad kan vi på Kubicom erbjuda dig?

Du kommer att få arbeta på ett innovativt och framåtsträvande företag som vill mycket mer. På Kubicom drivs vi av våra mål, våra värderingar och vår vision. Ditt arbete kommer att vara en viktig del i att nå dessa på rätt sätt.

Kubicom är en modern och agil arbetsplats med högt i tak och där frihet under ansvar gäller. Du har möjligheten att strukturera upp ditt eget arbete och arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har din chefs och dina kollegors stöd.


För denna tjänst kan vi erbjuda ett modernt kontorslandskap på vårt huvudkontor i Karlshamn. Vårt kontor ligger på NetPort Science Park och i anslutning till Blekinge Tekniska Högskola, en nytänkande och kreativ miljö centralt i stan och precis intill havet. Vi erbjuder dig bra löneutveckling samt ett schysst hälsopaket med friskvårdsarvode, avtalsreglerade semesterdagar och en bra pensionsavsättning. Sist, och kanske viktigaste av allt, trevliga, kunniga och framåtsträvande kollegor. Nu hoppas vi att även du vill vara en del av vårt team, välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Omfattning

Heltid 100%

Placeringsort
Vi söker i första hand en kollega till vårt kontor i Karlshamn.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Ansök senast

Intervjuer pågår löpande tills rätt person är anställd.

Lönetyp

Fast månadslön

Frågor & Ansökan:

info@kubicom.se

Skicka din ansökan till info@kubicom.se och märk mejlet med ”Fullstack-utvecklare”