Nytänkande i byggindustrin krävs för att inte halka efter

Digitaliseringen får en allt större betydelse i många branscher. I en studie från BearingPoint som studerat Nordens största bolag konstateras det att Telekom är den bransch som ligger längst fram när det kommer till just digitalisering. Bygg- och anläggningsbranschen hamnar långt ner på listan, bara två andra branscher ligger sämre till. Mätningarna har gjorts på 176 företag och är baserad på bl.a. digital marknadsföring, digital produktupplevelse och mobila tjänster.

Nytänk när det kommer till digitalisering krävs i anläggningsbranschen för att inte halka efter.

Louise von Blixten-Finecke, Partner på BearingPoint säger i ett pressmeddelande att merparten av företagen som deltagit i undersökningen behöver se över sin strategi och omgående agera för att inte halka efter i konkurrensen. Detta gäller då framförallt de företag vars bransch ligger långt ner på listan,
exempelvis bygg- och anläggningsföretag.

Vill du vara med och ta ett steg i rätt riktning?
Läs mer här:
 http://www.kubicom.se