Klarar du äggtricket?

Pon Equipment har startat en kampanj som spridit sig som en löpeld, där utmaningen är att servera ett frukostägg med en grävmaskin – utan att ägget går sönder.

– Tanken med filmen är att den ska glädja och locka till interaktion, att förare kan utmana sig själv och andra förare. Samtidigt vill vi visa vad dagens moderna maskiner, utrustning och teknologi kan göra, vilken smidighet och precision som är möjlig i samspel med föraren. Det berättar Joakim Lundberg, marknadskoordinator på Pon Equipment.

Filmen som spridits som mest visar när maskinföraren Kristian Eriksson i Rengsjö flyttar ett ägg med skopan, placerar det i en äggkopp och sen serverar det på frukostbordet med hjälp av tiltrotator och grip. Till sist knäcker han skalets topp med skopan och ägget är färdigt att äta. Se filmen här.

Vill du vara med i utmaningen? Skaffa några ägg, filma och dela under taggen #äggtricket. Läs mer om utmaningen här: www.pon-cat.com/aggtricket