Sveriges bästa grävmaskinist ska utses!

Maskino tillsammans med Engcon ska under våren utse Sveriges bästa grävmaskinist. Detta sker under en roadshow hos företagets olika återförsäljare runt om i Sverige.

Turnén har 18 stopp, från söder till norr. Tävlingen går ut på att placera fyra olikformade klossar i rätt hål, på kortast möjliga tid. Till din hjälp har du en grävmaskin från Kubota. Vinnaren får förutom titeln Sveriges bästa grävare 2017 även ett resepresentkort värt 25 000 kronor.

– Vi ville göra något roligt som engagerar våra kunder, samtidigt som de får känna på hur lätthanterliga och smidiga Kubotas maskiner och Engcons tiltrotatorer verkligen är. Det är därför alla är välkomna att tävla, du behöver inte ha några förkunskaper alls, säger Maskinos vd Göran Lyngstad.

Anmälan och turnéplan hittar du här.