Ditt digitala leverantörsnätverk

Behöver ni grävmaskiner, hjullastare eller andra resurser till era projekt? Använd Kubicom som kanal till leverantörer runt om i hela Sverige. Du får prisförslag från de leverantörer som valt att svara på din förfrågan och du kan välja vilket entreprenörsföretag du vill använda i det aktuella projektet. 

Genom Kubicoms system är det möjligt att hantera inköp från alla olika leverantörer på ett standardiserat och smart sätt så som det passar era inköpsrutiner. Det är alltid kunden som har full kontroll och styr exakt vilka leverantörer som ska användas. Självklart är det möjligt att använda de leverantörer som används redan idag samtidigt som ni får tillgång till ytterligare 100-tals duktiga och erfarna leverantörer att välja på.

Kontakta oss så kommer vi gärna och demonstrerar vårt unika Cloud system och förklarar mer om hur vi kan hjälpa er att säkra kvalitén och spara tid för maskin och transportinköp. Vi finns i Karlshamn, Malmö och Stockholm. Läs mer här.