Premiär!

Kubicoms verktyg har uppdaterats! Våra duktiga utvecklare fortsätter att leverera nya spännande funktioner till systemet. Den senaste uppdateringen innebär ny design och nya förbättrade funktioner som bidrar till ett ännu mer lättarbetat verktyg för både beställare och leverantör. Nedan finner du ett axplock av de förbättringar som har gjorts! 

 

Mallar
Det finns nu möjlighet för dig som beställare att skapa rapportmallar som dina leverantörer sedan kan fylla i. Detta ger en mer kontinuerlig rapportering som är enklare att följa upp. Smart för båda parter!

 

 

 

 

Skapa ditt digitala nätverk
I Kubicoms verktyg finns nu möjlighet att samla alla dina kontakter på ett ställe. Du som beställare kan samla alla dina leverantörer på ett och samma ställe, både de leverantörer du använder idag men även dina potentiella framtida leverantörer. Samma sak gäller för dig som leverantör – samla dina beställare under ett och samma tak. 

 

 

 

 

Prislistor
Det finns nu möjlighet för dig att lägga upp prislistor kopplade till en viss kund, leverantör eller en specifik resurs. Detta ger dig en bättre överblick och en enklare administration.

 

 

 

 

 

Uppdatera din Kubicom-app med en gång i Appstore eller Google Play-butiken för att ta del av alla nyheter.