Söker ni maskin- och transportresurser till era projekt?

Söker ni resurser till era projekt? Då är Kubicom en perfekt marknadsplats för er. Det enda du behöver göra är att skapa en förfrågan, som sedan nås av alla leverantörer som har rätt kompetens och rätt geografiska position för just ditt uppdrag.

Såhär skapar du en förfrågan:

1. Logga in i Kubicom genom www.kubicom.se eller genom Kubicomappen. Har du inget konto? Kontakta oss på info@kubicom.se, så sätter vi upp ett till dig.

2. Klicka på nytt uppdag uppe i högra hörnet för att skapa en ny förfrågan.

3. Fyll i uppgifterna i formuläret. Under välj leverantör väljer du om förfrågan ska vara öppen eller riktas till en vald leverantör. Under datum väljer du under vilken period uppdraget kommer att pågå. Under plats specificerar du var uppdraget kommer utföras och under beskrivning finns möjlighet att ge ytterligare information om uppdraget. Därefter väljer du skicka.

Du kommer efter skickad förfrågan erhålla svar med prisförslag och eventuell kommentar från de leverantörer som valt att svara på din förfrågan.
Läs mer om hur du tilldelar uppdrag här.