Så förenklar Kubicom vardagen för oss

Hur arbetar andra med hjälp av digitala verktyg och på vilka sätt underlättar det för dem? Kalle Bogeklint från Hamneda Grus & Åkeri berättar!

”Kubicom är en väldigt smart och enkel lösning på många sätt. Både för att göra vardagen smidigare men även för att slippa pappersarbete. Jag är själv arbetsledare och ser en stor fördel i att ha all information samlat på ett ställe. Det ger en tydlig överblick över det aktuella projektet. Sammanställningen gör det framförallt enklare att redovisa utfört arbete för kund, snyggt och prydligt, istället för att komma med en massa handskrivna transportsedlar.

När vi började använda Kubicom kände vi att vi fick all den support vi behövde. Vår kontaktperson har bra koll och kommer alltid med smart tips och trix. Vi känner alltid att vi kan höra av oss om vi har några funderingar.

Vill du också börja arbeta digitalt? Skapa ett konto så hjälper vi dig att komma igång!