Så får du tillgång till nya maskin- och transportuppdrag

Få tillgång till nya maskin- och transportuppdrag utan extra arbete, genom att kostnadsfritt registrera dina resurser i Kubicom. När dina resurser är registrerade i vårt system så får du automatiskt förfrågningar på nya uppdrag som passar just din kompetens. Därefter kan du enkelt lämna pris på de uppdrag du vill. 
Så får du tillgång till nya maskin- och transportuppdrag:

nya maskin- och transportuppdrag med ett pling!

 

1. Pling! ett nytt uppdrag

Förfrågningar gällande nya maskin- och transportuppdrag kommer automatiskt in via telefonen och i mailinkorgen. Självklart kommer bara förfrågningar på uppdrag som just du kan utföra.

2. Berätta vad du vill ha betalt, det är kunden som väljer

Svara på de förfrågningar som är intressanta och ange de priset du önskar. Dessutom kan du enkelt lägga upp prislistor och hantera olika avtalspriser för varje kund. Vem som får utföra vilket uppdrag väljs alltid av respektive beställare hos kunden. Läs mer om hur du svarar på ett uppdrag här.

3. Tillgång till all information direkt, inskrivet och klart!

Du får tillgång till all uppdraginformation direkt i systemet via din telefon och slipper skriva in någon information själv. Där finns dessutom dina uppdrag samlad i en enkel och tydlig översikt.

 

Vill du istället skapa en förfrågan som når leverantörer i Kubicom?

Söker ni resurser till era projekt? Då är Kubicom en perfekt marknadsplats för er. Det enda du behöver göra är att skapa en förfrågan, som sedan nås av alla leverantörer som har rätt kompetens och rätt geografiska position för just ditt uppdrag. Du kommer efter skickad förfrågan erhålla svar med prisförslag och eventuell kommentar från de leverantörer som valt att svara på din förfrågan

Så skapar du en förfrågan gällande maskin- och transportuppdrag.