Medarbetare i fokus: "Att se nya funktioner användas i praktiken är en riktig kick"

Hej Pheter! Vem är du och vad gör du på Kubicom?

Jag arbetar på Kubicom som full-stack developer. Tidigare har jag arbetat med utveckling, säkerhet, arkitektur, kravhantering och att driva tekniska beslut på flera bolag med 13 år inom branschen. Teknik är ett av mina absolut största intressen.

Varför tycker du att Kubicom är en smart lösning?

Det fantastiska med Kubicom är att det digitaliserar en hel bransch och tar bort många mellanhänder och led som försvårar hanteringen och inköp av maskin- och transporttjänster. I och med detta bidar vi till att minska kostnaderna för aktörerna.

Vad inspirerar dig?

Tillsammans med övrig personal på Kubicom, beställare och leverantörer bollas hela tiden idéer om nya funktioner. Att därefter få utveckla dessa idéer och se dem användas i praktiken är en riktig kick som inspirerar mig.

Vilka är de största utmaningarna?

Den största utmaningen för mig är att få arbeta med de senaste teknikerna och att själv få fundera ut vägar att gå runt och lösa problem. Något som naturligtvis samtidigt är väldigt roligt.

Var ser du Kubicom om tio år?

Om tio år har Kubicom etablerats inte bara i Europa utan även världen över. Tusentals bolag har då förstått finessen med inköp via den senaste tekniken.