Köp din nya grävmaskin – digitalt, via internet

”Nu kan du klicka hem en Kubota när och var som helst”, så skriver Maskino.se på sin webbplats. Maskino har nyligen lanserat ett världsunikt sätt att sälja grävmaskiner – nämligen via nätet.

Att beställa fordon online har länge funnits inom personbilsbranschen där så mycket som var tredje bil säljs via privatleasing, där kunden beställer via nätet. Maskinos VD, Göran Lyngstad berättar att de är först i världen med konceptet inom maskinbranschen. Maskino.se vill ta tänket med sig och se om det är något deras kunder lockas av.

Göran berättar att det är väldigt enkelt att beställa online eftersom att du kan göra det hemifrån och får en tydlig överblick över kostnader, med och utan olika tillbehör.

Så går det till steg för steg enligt maskino.se:

1. Välj maskin. Vi har fem olika maskiner som du kan beställa online. Samtliga är välutrustade från start och vi garanterar samma månadskostnad under hela finansieringsperioden.

2. Välj extrautrustning. Anpassa din Kubota för att få den perfekta maskinen för dina ändamål. Här väljer du också vilken av våra filialer eller återförsäljare maskinen ska levereras till. Du kan även få hemleverans, mot en extra kostnad.

3. Fyll i uppgifter och beställ. När du är nöjd med din beställning fyller du i dina uppgifter.

4. Granska gärna din beställning en extra gång och läs igenom avtalsvillkoren.

5. Få maskinen levererad. När din beställning och kreditprövning gått igenom får du en bekräftelse och ett estimerat leveransdatum. Normal leveranstid är 4 till 8 veckor. När vi vet exakt leveransdatum, kontaktar vi dig för att boka tid för leverans och avtalsskrivning.