NYHET: Daglig rapportering med bilder, kommentarer och koordinater

I den senaste uppdateringen av Kubicom finns flera nya spännande funktioner. En av de största förändringarna som gjorts är att det numera i din dagliga rapportering går att skicka med information som exempelvis bilder, kommentarer och koordinater. De nya funktionerna gör det inte bara enklare för utförare att dokumentera sitt arbete, utan skapar även ett bra underlag för framtiden då exempelvis skarvar, avgrävda rör eller andra föremåls placeringar kan vara av intresse.

 

Genom att uppdatera din Kubicom-app till den senaste versionen har du nu möjlighet att addera position, bilder och kommentarer till din dagliga rapportering. Informationen kopplas till tjänsten och uppdraget och gör det därmed enkelt att plocka fram datan i efterhand. Förutom de nya funktionerna har en mängd fixar gjorts.

Rapportering koordinater funktion

 

Rapportera en position

Genom att stoppa ditt pågående uppdrag i Kubicomappen når du vyn på bilden. Du kan då välja att rapportera din nuvarande position eller flytta markören till den plats du vill dokumentera. Vill du inte visa din position så kan du enkelt slå av den.

Addera en bild till din rapportering

Du kan välja att addera en bild till din rapportering genom att klicka på kameraikonen. Genom att fota exempelvis en ÄTA eller en avgrävd kabel, och koppla bilden till tjänsten så kan den på ett enkelt sätt rapporteras till slutkund med  alla information samlad.