Så registrerar du dina fordon och maskiner i Kubicom

Genom att registrera dina fordon och maskiner i Kubicom har du möjlighet att ta emot förfrågningar från både dina nuvarande beställare men även, för dig, helt nya beställare.

 

Kubicoms plattform är uppbyggt genom att matcha beställares förfrågan med leverantörers registrerade fordon och maskiner. I och med detta är det viktigt att dina fordon och maskiner finns registrerade under ditt företag i Kubicom. Detta är mycket enkelt att göra och tar bara någon minut. Givetvis hjälper Kubicoms supportteam gärna till om du så önskar. 

 

Så registrerar du dina fordon och maskiner

 

Logga in på ditt leverantörskonto i Kubicom. Observera att du måste vara administratör på ditt företag för att kunna registrera resurser. Håll muspekaren över användarikonen uppe i högra hörnet och välj Inställningar.
Registrera nytt fordon, inställningar

 

Klicka därefter på Fordon. Här listas alla fordon som finns på ditt företag. För att lägga till ett nytt fordon scrollar du längst ned på din fordonslista och klickar på +Nytt fordon.
registrera nytt fordon maskin

 

Fyll i informationen om ditt fordon och klicka på Spara.
Registrera nytt fordon

 

Klicka på ett fordon för att redigera eller visa info om det.  För att redigera, lägga till förare eller utrustning, klicka på pennan uppe i högra hörnet. Under Utrustning kan du fylla specialutrustning du har till ditt fordon eller din maskin. Under Förare väljer du de personer på ditt företag som använder fordonet, på så vis kopplas fordonet även till deras konto..
Registrera utrustning

 

För ytterligare information kontakta oss på 010 207 80 07 eller via info@kubicom.se. Du kan även läsa mer på vår FAQ.