Sundbergs Åkeri AB blir en del av Kubicoms digitala leverantörsnätverk

Nästan 800 lastbilar och maskiner är idag anslutna till Kubicoms digitala leverantörsnätverk. Senaste tillskottet till nätverket är Sundbergs Åkeri AB, ett familjeägt företag i tredje generationen som sysselsätter drygt 20 chaufförer. Sundbergs Åkeri AB utför lyft och transporter främst i Västra Götaland, men varje vecka avgår även transporter till flera andra platser runt om i hela landet.

Transporter och anläggningsarbete utgör en stor del av Sundbergs Åkeris verksamhet som utför alla typer av jobb, stora som små. Med lastväxlare, tridembilar, kasettbilar samt grävmaskiner och lastmaskiner utförs schakt, anläggning och materialtransporter.

Genom att skapa en kostnadsfri förfrågan genom Kubicom kan du genom ett par knapptryck nå Sundbergs Åkeri AB och våra andra leverantörer runt om i Norden.

Vill ni beställa tjänster via Kubicom eller bli en del av nätverket? Läs mer här >