De mest lästa bygg- och anläggningsnyheterna hos Kubicom

Innan vi på riktigt välkomnar årets andra halvår och alla dess nyheter blickar vi tillbaka på de mest lästa bygg- och anläggningsnyheterna hos Kubicom under de månader som har gått. Har du kanske missat några av inläggen? Då är det hög tid att läsa dem nu!

 

Alternativ till Hauly
På förstaplats: Letar du efter alternativ till Hauly?

På en stadig förstaplats hittar vi artikeln om hur du som f.d. Hauly-användare kan använda Kubicom för att fortsätta hantera avrop, följesedlar och fakturor digitalt, på en plats.

Läs artikeln om alternativ till Hauly här >

 

Marina wengelin Intervju KubicomAndraplats: Intervju med marina wengelin

Under eventet “En förmiddag i digitaliseringens tecken” hölls en paneldebatt där bl a Marina Wengelin, utvecklingsansvarig för BEAst inom Peab Anläggning, deltog. Ett par dagar senare publicerade vi en intervju med Marina där hon ger oss sin syn på digitalisering.

Läs intervjun med Marina här >

 

Tredjeplats: Så fungerar de nya kompetenskraven för Arbete på väg

Innan årsskiftet behöver de som arbetar på Trafikverkets vägar uppdatera sin utbildning för Arbete på väg. Läs mer om hur de nya kompetenskraven fungerar och vad som händer med dig som redan är certifierad.

Läs mer om de nya kunskapskraven gällande APV >

 

Fjärdeplats: En förmiddag i digitaliseringens tecken

I våras befann sig delar av Kubicom-teamet i Hässleholm, tillsammans med representanter från Sveriges Byggindustrier, Sveriges Åkeriföretag och Yrkeshögskolan Syd. Under förmiddagen hölls intressanta presentationer och spännande paneldebatter tillsammans med ett hundratal deltagare.

Läs mer om eventet ”En förmiddag i digitaliserings tecken >