Skräddarsytt projekthanteringssystem för dina entreprenadprojekt

Letar du efter ett projekthanteringsverktyg för dina entreprenadprojekt? Hittar du inget verktyg som passar just er verksamhet? Varför inte skräddarsy ditt eget!

Att arbetsprocesser hos verksamheter ser olika ut är snarare regel än undantag. Det säger sig själv att det kan vara svårt att hitta projekthanteringsverktyg som passar er som handen i handsken. Genom att skräddarsy hur exempelvis utförares rapportering ska se ut och innehålla eller hur era uppdrag eller projekt ska läggas upp kan ni optimera verktyget för just er verksamhet.

Med Kubicoms projekthantering kan du exempelvis anpassa fält för daglig rapportering. Detta genom att du själv väljer vilka fält som ska visas, döljas och vara obligatoriska för förare eller maskinist vid rapportering.

Vill du veta mer om hur du kan skräddarsy Kubicom efter just dina behov? Kontakta oss så berättar vi mer!