Vilka leverantörer tar emot förfrågningarna jag skickar genom Kubicom?

Genom Kubicoms digitala marknadsplats för entreprenadtjänster kan du nå leverantörer som erbjuder grävtjänster, entreprenadarbeten och transporter. Skicka en förfrågan, vänta på svar – och vips så har du en leverantör till ditt uppdrag! Men vilka leverantörer kan egentligen se förfrågan som skickas genom Kubicom?

De leverantörer i Kubicoms nätverk som har rätt kompetens och utrustning enligt dina krav för det aktuella uppdraget kommer att få din förfrågan. Du kan även välja att rikta din förfrågan direkt till de leverantörer du brukar arbeta med. Du som beställare väljer alltid vilken leverantör av de som lämnat pris som du vill anlita.

Idag finns över 750 resurser registrerade i Kubicom runt om i hela Sverige och i delar av Finland och antalet ökar för varje dag.

 

Läs också: Så fungerar digital förmedling av maskin- och transporttjänster >