Kubicom lanseeraa urakointiprojektien projektinhallintajärjestelmän

Ei enää odottelua ja epäselvyyttä siitä, kenen pitäisi tehdä mitäkin. Kubicom lanseeraa nyt projektinhallintajärjestelmän, jossa projektin jäsenet voivat määrittää projektin tilan. Toimeksianto voidaan myös siirtää projektin jäseneltä toiselle.

 

Kubicomin hiljattain lanseeraaman projektinhallintatoiminnon avulla tehtävälle voidaan määrittää tila ja tehtävä voidaan jakaa projektin jäsenten kesken

– Projektinhallinta tuo toimeksiantojen hallinnointiin aivan uuden ulottuvuuden, sanoo Kubicomin tuotevastaava Håkan Johansson. Koneenkäyttäjä voi muuttaa toimeksiannon tilaa helposti ja nopeasti ja antaa sen ketjussa seuraavana olevalle henkilölle, joka tietää heti, mitä hänen pitää tehdä.

Tällä hetkellä toimeksiannon eri vaiheiden välillä kuluu pitkiä aikoja toimeksiannoissa, joita suoritetaan useiden eri ihmisten ketjuissa. Voi olla vaikeaa kertoa, missä vaiheessa työnkulkua ollaan, eivätkä kaikki aina tiedä, kenen pitäisi tehdä mitäkin.

– Uuden toiminnon ansiosta kaikki asianosaiset, niin työntekijät kuin työnjohtajatkin, tietävät toimeksiannon tilan ja sen, kenen vuoro on tehdä mitäkin. Kaavionäkymän avulla on lisäksi helppo nähdä projektin eri osien kulloinenkin tila.

Projektista vastaava henkilö määrittää projektin alkaessa, millaisia tiloja on valittavissa. Tilat voidaan siis räätälöidä täysin yrityksen omien tarpeiden mukaan.

– Projektinhallintatoiminnon käyttäminen on tietenkin vapaaehtoista. Aiemmin käytetty tilausten hallinnointi riittää aivan hyvin joissakin toiminnoissa, Håkan toteaa lopuksi.