Kubicom 16.5 -julkaisu – tässä ovat kaikki päivitykset!

Kubicom-päivitys tuo tavalliseen tapaan mukanaan koko joukon uusia ominaisuuksia. Miten olisi helpompi raportointi sovelluksessa tai BEAst-integraatio? Jos olet vaikkapa projekti- tai kuljetuspäällikkö, olemme varmoja, että muun muassa suodatustoiminnosta on sinulle paljon hyötyä. Pysy kuulolla, niin esittelemme sinulle kaikki uutuudet!

 

Yksinkertaistettu raportointi sovelluksessa

Nyt voitte itse yrityksessänne päättää, haluatteko käyttää palveluiden raportointiin aiempaa näkymää kellon ja karttaseurannan avustuksella vai haluatteko uuden, yksinkertaisemman version, jonka ansiosta raportoinnista vastaava suorittaja selviytyy vähemmällä painikkeiden napautuksilla. Aiempi toistopainike on korvattu plusmerkillä. Plusmerkin avulla käyttäjä voi nopeasti ja helposti lisätä suoritettuja palveluita. Mietitkö, mikä vaihtoehto olisi paras toimintanne kannalta? Me Kubicomissa autamme mielellämme valitsemaan parhaan vaihtoehdon käyttötarkoitustanne varten.

 

Olemassa olevan tilauksen pikakopiointi

Yksi uusista ominaisuuksista on olemassa olevan tilauksen nopea kopiointi, jolla voidaan luoda uusi identtinen tilaus. Se on suunnattu erityisesti kaivinkoneen kuljettajille, mutta ei pelkästään heille. Pikakopiointi mahdollistaa olemassa olevan työtilauksen kopioinnin tai toistamisen muutamalla napautuksella puhelimessa.

 

Tarvikkeiden lisäraportointi

Yksi uusi yksinkertaisempaan raportointiin liittyvä ominaisuus suorittajan kannalta on tarvikkeiden lisäraportointi. Useita nimikkeitä tai palveluita voidaan nyt raportoida suoraan samassa näkymässä käyttämällä uutta toimintoa, jolla voidaan lisätä esimerkiksi kaivinkoneen tarvikkeita tai oheispalveluja/-materiaaleja kuorma-autonkuljettajalle.

 

Useamman kuin yhden paikan merkitseminen tilaukseen

Aiempaa rajoitusta yhdelle paikalle tilausta kohden ei enää ole. Nyt on mahdollista luoda useita eri paikkoja samaan tilaukseen. Ilmoita paikat osoitteena tai merkitse ne suoraan karttaan.

 

BEAst-integrointi

Olemme kehittäneet BEAst-integraatiota ”Tilauskuitin” osalta edelleen, jotta Kubicomia raportointiin käyttävät toimittajayritykset voivat työskennellä saumattomasti käyttämällä BEAst-yhteyttä joihinkin asiakkaisiin ja käsitellä muita asiakkaita ilman BEAst-yhteyttä samanaikaisesti.

 

Uusi tilausten yleisnäkymä sovelluksessa

Mobiilikäyttöliittymässä tilaustiedot on nyt päivitetty perusteellisesti asettelun ja sisällön osalta, jotta ne olisivat suorittajalle selkeämmät ja yksinkertaisemmat.

 

Laajennettu toiminto tilausten suodattamiseen

Kuljetuspäällikön ja projektipäällikön uusi suosikki! Olemassa olevaa suodatinta, jolla voidaan suodattaa tilauksia kartassa ja tilausluettelossa, on täydennetty mahdollisuudella suodattaa esiin tilauksia, joille ei ole osoitettu suorittajaa.

 

Lasku alihankkijalta

Nykyisin on mahdollista merkitä, onko tilaus laskutettu asiakkaalle. Nyt on lisäksi mahdollista pysyä selvillä myös mahdollisesta alihankkijalaskusta. Yksinkertaisesti järjestystä jokaisessa vaiheessa!

Onko sinulla jotain kysyttävää uusista ominaisuuksista? Kirjoita meille osoitteeseen info@kubicom.se!