Därför ska ni välja Kubicom!

Trött på försenade tidrapporter, bortslarvade papper och förlorad arbetstid? Då är det hög tid för dig att ladda ner Kubicom-appen! Vi kan hjälpa dig med förenklad administration, kapade kostnader och effektivare arbetsprocesser. Men varför ska man egentligen gå från analogt arbete till digitalt? Vi listar svaren!

 

Enklare administration

Genom att byta ut det analoga arbetet till digitalt sparar du massor av tid och pengar. Transportsedlar som lämnas kvar i bilen eller tappas bort resulterar i försening av fakturering till slutkund. I Kubicoms app kan du som leverantör rapportera dina timmar, material eller ÄTA samt komplettera med eventuell kommentar och bild direkt i appen. Digital rapportering ökar sannolikheten för korrekta tidrapporteringar, vilket i sin tur leder till enklare administrationsarbete och mer tid över till annat!

 

Bättre överblick

I Kubicoms app kan du som beställare eller leverantör få en bra överblick i det projekt du deltar i. Genom att använda ärendehanteringsfunktionen kan projektmedlemmarna ge uppdragen olika status, vilket gör det enklare för alla att ha koll på i vilken fas projeket ligger. I Kubicom-appen kan ni även snabbt och smidigt chatta med andra deltagare i projeket. Detta gör att all information kring ditt projekt samlas och dokumenteras på ett och samma ställe, med andra ord blir det slut på oklarheter om vem som sagt vad och till vem.

 

BEAst-kompatibelt

BEAst Supply NeC (Nordic e-Construction) är ett branschgemensamt digitalt arbetssätt och meddelandestandard för transport- och maskintjänster, bergmaterial, återvinning och miljörapportering. Saknar du ett digitalt tidrapporteringsverktyg som är BEAst-kompatibelt? Då har vi på Kubicom lösningen! All data hanteras enligt branschens nya standard – BEAst, vilket gör Kubicom till marknadens enda renodlade BEAst-kompatibla app för maskin- och transporthantering.

 

Marknadsplatsen

Som leverantör har du möjlighet att hitta nya entreprenadjobb direkt i appen. Som beställare kan du kostnadsfritt göra förfrågningar och inköp av maskin- och transporttjänster till era anläggningsprojekt från marknadens alla aktörer. Oavsett om du är på jakt efter nya leverantörer eller vill använda dina befintliga, så är Kubicom den perfekta plattformen för att effektivt hantera dina maskin- och transportinköp.

 
Har du funderingar över hur du kommer igång med Kubicom? Varmt välkommen att kontakta oss!