Päivitys: Yksinkertaistettu tilausten jakaminen, tilitön raportointi ja paljon muuta!

Ahkera kehitystiimimme työskentelee päivittäin kehittääkseen uusia hyödyllisä toimintoja Kubicomin alustalle. Kubicomin uusin päivtys sisältää paljon jännittäviä ominaisuuksia! Seuraavassa on valikoima tehtyjä parannuksia ja muutoksia.

 
 
•Alihankkijoiden hallinta
Nyt voit hallita alihankkijoiden verkostoa suoraan Kubicomissa. Voit lisätä henkilöitä, joiden kanssa työskentelet, ja ylläpitää heidän yhteystietojaan. Lisäksi pääset henkilöiden tietoihin nopeasti ja helposti käsiksi mistä järjestelmän osasta tahansa.
 
 
• Raportointi alihankkijana
Entä jos alihankkijat voisivat raportoida Kubicomissa ilman tiliä? Nyt se on mahdollista! Lähetä alihankkijoille projektikoodi, jonka avulla he voivat raportoida suoraan Kubicomissa ilman tiliä. Alihankkijoiden raportoimat asiat yhdistetään tilauksiin ja käsitellään tavalliseen tapaan.
 
 
• Tilausten määritys alihankkijoille
Sen lisäksi, että voit määrittää tilauksia Kubicomin käyttäjille, voit nyt määrittää niitä myös alihankkijayrityksille. Voit seurata, mitä tilauksia alihankkijoiden on suoritettava, merkitsemällä yritys tilaukseen.
 
 
• Asiakasyrityksestä yhteinen yritys
Jokaisen yrityksessä olevan käyttäjän ei enää tarvitse lisätä asiakasyritystä nähdäkseen sen. Sen sijaan riittää, että joku käyttäjistä lisää asiakasyrityksen toimittajaksi. Sen jälkeen yrityksesi kaikki työntekijät näkevät asiakasyrityksen ja voivat lisätä sille tilauksia.
 
 
• Nimikeluetteloiden liittäminen projektiin
Nimikeluettelot voidaan nyt liittää suoraan projektiin. Tämä helpottaa oikeiden valintojen tekemistä uusia tilauksia luotaessa ja antaa paremman yleiskuvan projektien sisällöstä.
 
 
• Tilauspohjan vienti PDF-muodossa
Päivitys sisältää myös uuden tavan viedä tietoja Kubicomista. Toimittajana voit etsiä ja valita vietävät tilaukset sekä saada tilaustiedot, raportoidut asiat ja koosteita sisältäviä kuvia PDF-muodossa. Jokaiselle viennille annetaan myös yhteensovitusnumero viitteeksi, jota käytetään laskutuspohjassa.
 
 
• Tilausten nopea määritys
Kuljetuspäällikön työskentelyn helpottamiseksi työn suorittajien hallintaa voidaan nyt tehdä suoraan tilausluettelossa tarvitsematta siirtyä yksittäiseen tilaukseen. Tämä säästää paljon aikaa!
 
 
• Suodattimien tallennus tilausluetteloihin
Voit nyt tallentaa tilausluetteloiden suodattimia, jolloin järjestelmä muistaa viimeksi valitut asiat. Näin näkymä on entistä selkeämpi, ja siinä on vain juuri sinua kiinnostavat asiat. Kuljetuspäällikkönä voit hallita myös työntekijöiden suodattimia.
 
 
• Aloitussivun valinta
Yleensä tiedät, mitä haluat nähdä kirjautuessasi sisään. Nyt toimittaja voi valita aloitussivuksi perinteisen koontinäytön sijasta omat tilaukset.
 
 
• Tilausluetteloiden ulkoasun valinta
Selkeiden näkymien teemassa on myös uusi tapa näyttää tilausluettelot sovelluksessa. Toimittajana voit nyt saada uuden näkymän, joka on mukautettu paljon ajavalle kuljettajalle. Näkymässä olevat tärkeät tiedot on nopea ottaa esiin.
 
 
• Uudet nimitykset
Jotkin Kubicom-sovelluksen elementit saavat päivityksen yhteydessä uusia nimityksiä toiminnon merkityksen selventämiseksi. Esimerkiksi ”Toimeksianto” on jatkossa ”Tilaus”, jotta se muistuttaa todellisella työpaikalla puhuttua kieltä. Muita nimimuutoksia ovat esimerkiksi Malli (nykyään Nimikeluettelo), Työ (nykyään Nimike) ja Tunnus (nykyään Alatili).
 
 
Onko sinulla kysyttävää uusista ominaisuuksista? Kirjoita meille osoitteeseen info@kubicom.se