Tre podcasts att kickstarta semestern med!

Vädret blir varmare, semestern närmar sig och många av oss byter ut vårt varma kaffe till isiga motsvarigheter – sommaren är officiellt här! Sommarmånaderna ger gott om möjlighet att plugga in lurarna – oavsett om du tar en promenad, ligger på stranden eller i soffan. Nedan listar vi tre podcasts du som arbetar inom bygg- och anläggningsbranschen kan kickstarta semestern med!

 

Stadspodden

Varje månad träffar Per Ankersjö intressanta politiker, forskare och opinionsbildare i Dome of Visions vid KTH i Stockholm för att dyka ner i ett tema inom hållbar stadsutveckling. Stadspodden från Dome of Visions presenteras i samarbete med NCC.

Snickarpodden

I Snickarpodden tar lärlingarna Linn och Sussie ut dig på bygget för att snacka om bland annat yrkesstolthet, sina värsta misstag och ökat självförtroende.

Lastbilspodden

Här är podden för dig som arbetar i transportbranschen, har ett intresse för lastbilar eller som bara vill lyssna på en skön podd. Gillar du lastbilar så kommer du att älska denna podden!

Apples egen podcast-app heter Podcaster och finns förinstallerad i mobilen. Den kan du använda för att hitta och lyssna på mängder av olika poddar, bland annat de vi listat här ovan. Har du en Android-telefon behöver du ladda ner en podcast-app. Öppna Google Play-appen och sök efter en podcast-app, det finns många att välja mellan. Trevlig lyssning!