Effektivisera pappersarbetet med färdiga mallar!

Du har väl inte missat dokumentmallarna i Kubicom? Med hjälp av mallarna kan du enkelt fylla i rapporter, begära in godkännanden, signeringar och mycket mer!

 
Arbetar du mycket med dokument, papper och signering? Då kommer den nya funktionen för dokumentmallar i Kubicom att passa dig perfekt! Dokumentmallarna hjälper dig att enkelt kunna fylla i och skräddarsy dina dokument, direkt i systemet. Med dokumentmallarna sparar du både tid och pengar, samtidigt som du kan vara säker på att dina dokument uppfyller dagens dokumentationskrav.
 
En dokumentmall kan gälla för vilket dokument som helst, till exempel en arbetsmiljöplan, egenkontroll eller riskchecklista. Det går att skräddarsy dokumenten precis som du själv önskar och dessutom göra dem personliga med företagets egna logga. I dokumentet kan du använda dig av bl.a. fritext, fasta listväljare, importerade bilder, checklistor, förifyllda standardtexter m.m. Färdigställda dokument kan du sedan exportera ut som PDF för dokumentation, eller skicka direkt till mottagaren för digital signering eller insamling av data.
 
Har du frågor om dokumentmallarna? Hör av dig till oss på info@kubicom.se