Uppdatering: Mailmallar, egna val av kolumner och mycket mer!

Det har blivit dags för uppdatering av Kubicoms plattform! Denna gång introduceras bland annat egna val av kolumner, mailmallar, nya designer och mycket mer. Häng med, så presenterar vi alla nya funktioner och förbättringar!

 

Automatiskt utskick av orderunderlag 

Trött på att manuellt behöva skicka ut en kopia av orderunderlaget till intressenter? Inga problem! Med Kubicoms nya funktion blir det möjligt att skicka ett underlag per automatik ut via e-post när ordern avslutas. Mer tid över till annat, helt enkelt!
 

Uppdaterad design på lägg till artikel

Nu finns ett uppdaterat utseende och förenklat flöde för att lägga in artiklar på ordrar, så att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att arbeta med.
 

Tillägg på startsidan för projektledare

I den förra uppdateringen av Kubicom släpptes en ny startsida för projektledare, i denna uppdateringen har utvecklingsteamet gjort en hel del funktionsförbättringar i den. Nu finns bland annat en arkiveringsfunktion så att du enkelt kan arkivera dina projekt. 
 

Filterval för fakturastatus

Arbetar du mycket med “Mina ordrar”? Då kommer den nya filterfunktionen att passa dig som handen i handsken, nu kan du nämligen filtrera ordrarna efter fakturastatus för att lättare få en överblick i vad som ska göras.
 

Rapportera i någon annans namn som administratör

Du som är administratör i Kubicom kan nu rapportera i någon annans namn för att justera eventuella fel i rapporteringen redan på kontoret. Detta innebär att du slipper ringa tidskrävande samtal och invänta justeringen från annan användare, utan istället kan göra det på egen hand i ett klick.
 

Nya kolumner i excelen

Nu finns ett nytt format i excelexporten för dig som arbetar med exporter i Kubicom. I det nya formatet finns det ett stort urval av nya relevanta kolumner, bland annat projektnummer, underkonto, maskinnamn och registreringsnummer.
 

Orderfilter i appen

Du som utförare kan nu använda dig av orderfiltret, även i appen! 
 

Tillgång till dokument efter signering

Nu kan du få åtkomst till dokument som är utskickade för signering även efter de är signerade.
 

Filtrering följer med vid navigering

Skapar du egna filter i Kubicom? Nu behöver du inte längre spara filtret för att använda det, systemet känner nämligen själv av vilket filter du använde senast och håller kvar det i orderlistan tills du aktivt tar bort det.
 

Mailmallar

Nu kan varje dokument i Kubicom ha sin egen mailmall när den skickas ut. Det innebär att du kan skräddarsy budskap eller instruktioner med olika text och bild utifrån vilken typ av dokument som skickas ut. Arbetsmiljöplanen är ett vanligt exempel där just detta är viktigt!
 

Nya kolumner i orderlistan

Vad sägs om en skräddarsydd orderlista? I desktop kan du nu välja att ta bort och lägga till kolumner i orderlistan, så att du bara ser det som är relevant för dig. 
 

Kommentarer följer med i PDF

Kommentarer som görs i rapporteringen blir nu möjligt att ta med hela vägen ut i PDF-exporten.
 

Buggfixar, dagligt underhåll och förbättringar

Sist, men inte minst! Precis som vanligt har utvecklingsteamet också arbetat med buggfixar, dagligt underhåll och förbättringar i Kubicom. 

 

Har du frågor om någon av de nya funktionerna? Hör av dig till oss på info@kubicom.se