Kubicom söker utvecklare som vill vara med och digitalisera byggbranschen!

Vill du vara med på resan?

Kubicom är bygg- och anläggningsbranschens mest intressanta startup! Nåväl, hela bygg-Sverige håller kanske inte med oss om det ännu, men vi är iallafall övertygade om att vi är på god väg! Vi har nämligen gett oss i kast med att digitalisera en av världens mest analoga branscher. På vägen dit tänkte vi göra vardagen lite enklare och världen lite bättre och samtidigt vara drivande i att skapa en ny digital standard för informationsöverföring i bygg-Sverige. Nu söker vi dig som vill vara med på resan.

Kubicom ingår i bolagskoncernen CIMON, vars motto är ”Creating Gamechangers”. Samtliga av våra bolag satsar på tekniska innovationer och banbrytande teknologier. Exempel på bolag i koncernen är Avalon Innovation, Skolon, Neuronano, TC TECH och före detta Coding Technologies som lade grunden för MP3-formatet.

Att få vara med och förändra hur hela byggbranschen arbetar är en verklig game-changer. Branschen är oerhört stor och består av många aktörer. Kubicoms plattform knyter samman beställarna med leverantörerna i en digital order- och informationskedja och skapar därigenom förutsättningar för betydande effektivitetsförbättringar.
 
 

Vi söker dig som…

I rollen som utvecklare hos oss ges du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och tillsammans med ditt team arbeta tätt för att säkerställa bästa möjliga system. Utvecklingsteamet ansvarar för att bygga ett system som möjliggör inhämtning av data från fältet t.ex. från lastbil, grävmaskin m.m. Varje dag har utvecklingsteamet standup-möten, där alla pre­sen­ter­ar en sta­tusup­p­da­ter­ing. Det gör det enklare för oss att kom­mu­nicera, iden­ti­fiera hinder, prioritera samt ger en bra och tydlig överblick för arbetsdagen. Vi arbetar med scrum och har ett agilt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av utveckling samt att du kan föra dig i tal och skrift på svenska.
 
 

Vår plattform

  • Vår frontend är baserad på HTML5 och JavaScript med ramverket Ember i botten. För att lyckas har du därför erfarenhet av större JavaScript-ramverk som Ember eller Angular. Kubicom arbetar case-baserat där både funktionalitet och design är kravställd. Kubicom har en designprofil som är komponentbaserad och utvecklas kontinuerligt av designers inom utvecklarteamet.
  • Vår backend är baserad på en modern plattform med ett WebSocket-API byggt med Node.js och ett REST-API utvecklat i Java. För att lyckas bäst är du van vid att bygga REST-API:er eller utveckling inom JavaScript eller liknande språk.
  • Med hjälp av Ember och våra andra verktyg bygger vi en strukturerad kodbas som är lätt att förstå, refaktorisera och bygga vidare på efterhand som produkten utvecklas. 

 

Bli en del av vårt team!

Hos oss arbetar du inte ensam, vi sitter tillsammans på avskärmade platser och kan stötta varandra i arbetet. Öppna kontorslandskap och mötesrum kombineras med sociala ytor, möjligheten att sitta och umgås på den härliga terrassen med utsikt mot havet eller ta en gemensam fika i allrummet. Vårt kontor ligger på NetPort Science Park och i anslutning till Blekinge Tekniska Högskola, en nytänkande och kreativ miljö centralt i stan och precis intill havet.

På Kubicom erbjuder vi dig att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor entusiasm och drivs av att göra skillnad. Balansen mellan individen och det gemensamma är en del av vår framgång och det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi har högt i tak och du förväntas arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har stöd från teamet. Vi har goda förmåner med bra semesteravtal, flextid, möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!


 

Information om tjänsten

 

Omfattning
Heltid 100%

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Placeringsort
Vi söker i första hand en kollega till vårt kontor i Karlshamn. För rätt person är vi dock öppna för att, efter en inledande period, diskutera en placering på en av koncernens övriga 12 orter i Sverige.

Ansök senast
Intervjuer pågår löpande tills rätt person är anställd.

Annonsen är giltig så länge den ligger upplagd på vår webbplats.
Maila din ansökan till nedan adress.

 

Kontaktperson på Kubicom

 

Atle Andersen
VD
0733267088
atle.andersen@kubicom.se