CLOSER uppmärksammar hantering av miljödata i entreprenadbranschen

Förra veckan deltog Kubicom på CLOSERs stora digitala konferens om bygglogistik, miljödata och Sveriges miljömål. Webinariet fokuserade på varför det behövs insamling och kvalitetssäkring av miljödata vid anläggningstransporter och entreprenadarbeten.

 
CLOSER är en neutral plattform som samlar aktörer från näringsliv, industri, universitet och institut, städer, regioner, myndigheter till samverkan och projekt som leder till ökad transporteffektivitet. De samlar akademi, näringsliv och myndigheter till nya samarbeten och projekt för att utveckla och sprida kunskap om hur transporter kan göras mer effektiva.
 
På mötet deltog representanter från Trafikverket, Stockholms stad, Sveriges Åkeriföretag, m. fl.
 
-Det är fantastiskt roligt när myndigheter och branschen samarbetar om en plan för att nå miljömålen, säger Atle Andersen, VD på Kubicom.
 
Vi på Kubicom ger tummen upp och ser med spänning fram emot fortsättningen!