Uppdatering: Läsning av vågsedel med QR-kod, integration mot Fortnox och mycket mer!

Det har blivit dags för uppdatering av Kubicoms plattform! Denna release innehåller både nyutveckling av funktioner och design samt justeringar och kompletteringar av befintlig funktion och design. Häng med, så berättar vi mer om några av våra favoritpunkter i månadens uppdatering!

 

Läsning av vågsedel med QR-kod

Vad sägs om att kunna läsa en vågsedel med hjälp av en QR-kod? Det är nu verklighet i Kubicom-appen! När du befinner dig i en order på mobilappen kan du välja att scanna en vågsedel med QR-kod istället för att manuellt skriva in informationen. Tryck på “Läs av sedel”, håll telefonen mot QR-koden och all information förs över i appen. Farväl, manuell hantering av vågsedlar!

 

Filterförbättringar

Med hjälp av orderfiltret kan du enkelt sortera fram det du vill se baserat på vilken status ordern har. I denna release har vi gjort en hel del förbättringar i orderfiltret, nu kan du exempelvis filtrera på projekt, datum och nekade ordrar. Vår utökning av filterval gör det enklare för dig att hantera en stor mängd ordrar i Kubicom.

 

Integration mot Fortnox

Brukar du manuellt skriva in all orderinformation i ditt ekonomisystem? Nu blir det ett minne blott! Kubicom har nämligen gjort en integration mot Fortnox, vilket innebär att det bland annat är möjligt att skapa fakturor i Fortnox baserat på ordrar i Kubicom. All nödvändig information förs över från Kubicom till Fortnox, helt automatiskt. Inget mer dubbelarbete!

 

Förbättrad artikelsortering

I denna release har artikellistorna fått sig en stor dos kärlek! Vi har gjort många förbättringar i de befintliga listorna, bland annat enklare delning och förbättrad sortering. 

 

Nya val under “Masshantering”

Har du en lång lista med ordrar som ska hanteras i Kubicom? Inga problem! Nu släpper vi fler val under knappen “Masshantera”, vilket gör det enkelt för dig att hantera stora mängder av ordrar på ett effektivt och enkelt sätt. 

 

Enklare koppling av prislista

Nu kan du göra kopplingen till en prislista i samma steg som du skapar ditt projekt. Det kommer både att spara dig tid och ge dig mer kontroll. Toppen, eller hur?

 

Förifylld data att använda i dokumentmallar

I Kubicom erbjuds det nu förifylld/fördefinierad data att använda i dokumentmallar – så som projektnamn, projektnummer, användare som skapar dokument och en mer avancerad revisionshistorik.

 

Bifoga bilder vid orderskapande

Det blir nu möjligt att bifoga en bild när du skapar en order i Kubicom.  

 

För att få tillgång till den nya funktionaliteten behöver du göra en uppdatering av din Kubicom-app. Webbläsarversionen av systemet uppdateras automatiskt. Har du frågor om någon av de nya funktionerna? Hör av dig till oss på info@kubicom.se