Ulf Strand blir Regionchef Norr för Kubicom

Ulf Strand, civilingenjör och entreprenör med lång erfarenhet från att hjälpa kunder att digitalisera och automatisera, har utsetts till Regionchef Norr för Kubicom.

Ulf kommer närmast från rollen som försäljnings-och marknadschef på Excidor som levererar styrsystem till entreprenadbranschen. Innan dess har han under många år i ledande befattningar varit verksam inom produktutveckling och digitalisering inom både fordon, entreprenad och verkstadsindustrin.

-Jag är mycket glad över den förstärkning Kubicom nu får med Ulf Strand. Vi har tidigare jobbat ihop på Avalon Innovation och Ulf har en unik förmåga att hjälpa kunder med ny teknologi som lyfter dem till nya nivåer, berättar VD Atle Andersen.

 

Ulf utgår från Kubicoms kontor på Hornstull i Stockholm och kan nås på telefonnummer 076 139 76 63 eller ulf.strand@kubicom.se