Ny medarbetare – Välkommen Mohammad!

Vi är mycket glada över att kunna presentera Mohammad Al Burhan som ny medarbetare på Kubicom. Mohammad är systemutvecklare med utveckling av molnapplikationer som specialkompetens. Med sin tidigare erfarenhet från branschen och en bakgrund från bl.a. Softhouse Consulting är Mohammad ett efterlängtat tillskott för team Kubicom.

 

Under Mohammads första dagar passade vi på att ställa några frågor till honom:

 

Hej Mohammad! Vad är din roll och vad kommer du att göra hos oss?

-Hejsan! Jag arbetar som System Developer, vilket innebär att jag är involverad i den tekniska aspekten, vidareutveckling samt underhåll utav Kubicoms tjänster.

Vad tycker du är roligast inom ditt arbetsområde?

-Det är mycket som varierar inom mitt arbetsområde, det finns alltid något nytt att upptäcka och lära sig. Jag skulle nog säga att det roligaste är helheten med arbetet, att kunna diskutera med teamet om olika lösningar och teknologier samt att sitta med problemlösning!

Vilken är din favoritfilm?

-Oj, det finns mycket att välja på! Men jag skulle nog säga att ‘Tokyo Drift’ är den filmen jag hade valt om jag endast kunde få välja en p.g.a. mitt stora bilintresse.

Tre snabba frågor:

Te eller Kaffe?
-Kaffe.

Snö eller sol?
-Båda! Eller, lite mer snö kanske..

Sällskapsspel eller TV-spel?
-TV-spel.

Slutligen, vad ser du fram emot mest det kommande året på Kubicom?

-Kubicom har många förändringar på gång, vilket är spännande. I dagsläget ser jag mest fram emot utvecklingen och publicering av vår nya fräscha design på plattformen!

 

Varmt välkommen Mohammad, vi ser fram emot att jobba med dig!