Kubicom söker Produktspecialist!

Kubicom söker Produktspecialist

På Kubicom har vi ett mål: Att göra vardagen enklare för våra kunder genom att tillhandahålla marknadens enklaste digitala plattform för inhämtning och sammanställning av data från fält. Med vår plattform, vårt tänk och våra tjänster vill vi bidra till en effektivare och mer hållbar bygg- och anläggningsindustri. På vägen dit tänker vi vara drivande i att införa en digital standard för informationsöverföring i hela byggbranschen. Nu söker vi dig som vill vara med oss på resan.

Vi söker dig som..

Vi söker dig som har vilja och förmåga att förstå våra kunders verklighet och som utifrån vår plattform kan hitta rätt tekniska lösningar som leder till affär och nöjd kund. Vi ser att du har ett djupt teknisk kunnande och samtidigt besitter förmågan att pedagogiskt skapa förtroende i relation med kunderna.

Som produktspecialist är du involverad i hela livscykeln med både nya och befintliga kunder och agerar som en länk mellan kund och produkt med ansvar för att ta fram lösningar utifrån kundens behov. Du är ofta med från första mötet med våra kunder där du visar upp vår produkt, sedan är du ledande i arbetet med att få kundens behov tillgodosett och stöttar därefter vårt Supportteam med löpande teknisk kundsupport.
Kubicom är en renodlad SaaS produkt och erfarenhet av liknande roller från andra molntjänster är nödvändigt för att klara uppgiften. Behovet av digitala tjänster i byggbranschen är stort och arbetet med att skapa standardiserade och effektiva informationsprocesser är helt i sin början. Erfarenhet från byggbranschen är extra meriterande för denna roll.

Vi ser helst att du har en kandidatexamen i datavetenskap eller liknande tekniska fält, till exempel informationssystem. Vidare ser vi att du har kunskap om en mängd olika tekniker relaterade till mjukvarulösningar och molntjänster samt att du har erfarenhet av att ha arbetet med kravställning mot IT. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat med flera projekt samtidigt och att du har förmågan att prioritera uppgifter, filtrera information och fatta egna beslut.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och dessutom tycker att det är viktigt och spännande att vara med och skapa hållbara lösningar som gör världen lite bättre, så är du rätt person för denna tjänsten.

Vi välkomnar även junior-kandidater att söka denna tjänst då vi ser flera olika sätt för rätt person att lyckas bli denna vår nästa stjärna.

Vad kan vi på Kubicom erbjuda dig?

Kubicom ingår i bolagskoncernen CIMON, vars motto är ”Creating Gamechangers”. Samtliga av våra bolag satsar på tekniska innovationer och banbrytande teknologier. Exempel på bolag i koncernen är Avalon Innovation, Skolon, Neuronano, TC TECH och före detta Coding Technologies som lade grunden för MP3-formatet.

Att få vara med och förändra hur hela byggbranschen arbetar är en verklig game-changer. Branschen är oerhört stor och består av många aktörer. Kubicoms plattform knyter samman beställarna med leverantörerna i en digital order- och informationskedja och skapar därigenom förutsättningar för betydande effektivitetsförbättringar.
Du kommer att få arbeta på ett innovativt och framåtsträvande företag som vill mycket mer. På Kubicom drivs vi av våra mål, våra värderingar och vår vision. Ditt arbete kommer att vara en viktig del i att nå dessa på rätt sätt.
Kubicom är en modern och agil arbetsplats med högt i tak och där frihet under ansvar gäller. Du har möjligheten att strukturera upp ditt eget arbete och arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har din chefs och dina kollegors stöd.

Vi erbjuder dig bra löneutveckling samt ett schysst hälsopaket med friskvårdsarvode, avtalsreglerade semesterdagar och en bra pensionsavsättning. Sist, och kanske viktigaste av allt, trevliga, kunniga och framåtsträvande kollegor. Nu hoppas vi att även du vill vara en del av vårt team, välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Omfattning
Heltid 100%

Placeringsort
Vi söker i första hand en kollega till vårt kontor i Karlshamn eller Stockholm (Hornstull). För rätt person är vi dock öppna för att, efter en inledande period, diskutera en placering på en av koncernens övriga 12 orter i Sverige.
Möjlighet att förlägga viss del av arbetstiden remote finns också.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Lönetyp
Fast månadslön

Ansök senast
Intervjuer pågår löpande tills rätt person är anställd.
Annonsen giltig så länge den ligger upplagd på vår webbplats.
Maila din ansökan till nedan adress.

Kontaktperson på Kubicom

Atle Andersen
VD
0733 267088
atle.andersen@kubicom.se