Såg & Betongborrning ny kund hos Kubicom

Uddevallaföretaget Såg & -Betongborrning är det senaste tillskottet av användare i Kubicom inom segmentet maskin, transport och entreprenad. Företaget erbjuder bland annat betonghåltagning, sågning i golv och vägg, diamantslipning, rivningsarbeten, maskinförmedling med mera. Med hjälp av Kubicom planerar Såg & -Betongborrning att sköta sin dagliga rapportering och uppföljning helt digitalt.
 
– Genom Kubicom kan vi tillsammans med våra kunder bland annat sköta orderläggning, projekthantering och fakturering digitalt. Förenklingarna som tillkommer genom att arbeta digitalt skapar bättre förutsättningar för ordning och reda. Vi reducerar därmed onödiga kostnader för såväl oss som för våra kunder, säger Marcus Andersson, VD på Såg & -Betongborrning.

 
Vi hälsar Såg & -Betongborrning varmt välkomna som användare i Kubicom!