Rockys Entreprenad ny kund hos Kubicom

Göteborgsföretaget Rockys Entreprenad är det senaste tillskottet av användare i Kubicom. Rockys är ett entreprenadföretag med lastbilar, grävmaskiner samt en handfull anläggare och grävmaskinister. Företaget erbjuder allt ifrån deponimöjligheter, transporter, uthyrning av grävmaskiner med eller utan förare till totalentreprenader av t.ex pooler & husgrunder m.m.


-Allt kommer att bli mycket smidigare nu när vi använder Kubicom, uppdragen till chaufförerna går fortare och man slipper allt dubbeljobb. Rapporteringen från chaufförerna kommer in snabbare, kunden får i sin tur sina underlag snabbare och det blir smidigare att fakturera tack vare integrationen med fakturasystemet. I korta drag så blir hela ledtiden mycket kortare, berättar Elisabeth, Driftchef på Rockys Entreprenad.

-I framtiden går vi mot ett papperslöst samhälle där allt helst sköts digitalt och allt samlas på ett och samma ställe, då tror jag att man vinner mycket på att jobba digitalt. Bland annat så underlättar det när allt bifogas till kunden eller annan informationsmottagare digitalt. Det blir också lättare att utläsa saker från en transportsedel digitalt än med handskrift som kan vara slarvig eller papper som är skrynkligt. Samt rapporteringen av farligt avfall till Naturvårdsverket blir också mycket smidigare, avslutar Elisabeth.

Vi hälsar Rockys Entreprenad varmt välkomna som användare i Kubicom!