Kubicom växer och söker utvecklare som vill vara med och bygga framtiden!

Kubicom söker Fullstack-utvecklare

Vi har gett oss i kast med att digitalisera en av världens mest analoga branscher och samtidigt vara drivande i att skapa en ny digital standard för klimatredovisning i byggbranschen. Att få vara med och förändra hur hela byggbranschen arbetar är en verklig game-changer. Branschen är oerhört stor och består av många aktörer. Kubicoms plattform knyter samman beställarna med leverantörerna i en digital order- och informationskedja och skapar därigenom förutsättningar för betydande effektivitetsförbättringar. Nu behöver vi bli fler och söker dig som i första hand är fullstackutvecklare och som vill vara med på resan. Som utvecklare hos oss ingår du i ett innovativt gäng där du får en viktig och heltäckande roll i vårt utvecklarteam. 

Kubicom arbetar case-baserat där både funktionalitet och design är kravställd. Vår designprofil är komponentbaserad och utvecklas kontinuerligt av designers inom utvecklarteamet. Vi bygger en strukturerad kodbas som är lätt att förstå, refaktorisera och bygga vidare på efterhand som produkten utvecklas. 

Vår frontend är baserad på HTML5 och TypeScript med ramverken Ember och Tailwind i botten. Vår backend är baserad på en modern plattform med ett WebSocket-API byggt med Node.js och ett REST-API utvecklat i Java.  

 

Vi söker dig som..

Vi söker dig som har erfarenhet av:

 • TypeScript / JavaScript
 • HTML / CSS
 • Ramverk såsom Ember / Angular / React / Vue.js
 • REST-API:er
 • NodeJS
 • Java

Det är meriterande om du även har erfarenhet av:

 • MySQL
 • WebSocket
 • Molntjänster i övrigt

Övrigt:

 • Du behöver kunna föra dig i tal och skrift på svenska och på engelska. 
 • Fler språk är meriterande.

 

Vad kan vi på Kubicom erbjuda dig?

Kubicom är en modern och agil arbetsplats med högt i tak och där frihet under ansvar gäller. Du har möjligheten att strukturera upp ditt eget arbete och arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har din chefs och dina kollegors stöd.

Vi är ett tight och kunnigt team där utvecklare, designers och testare arbetar tätt tillsammans.  Vi arbetar med scrum och har ett agilt arbetssätt. Vi har dagliga stand-ups tillsammans för att effektivt samverka och sätta en gemensam plan för dagen i vårt team.

Vårt huvudkontor ligger i NetPort Science Park i Karlshamn och i anslutning till Blekinge Tekniska Högskola, en nytänkande och kreativ miljö centralt i stan och precis intill havet. Vi erbjuder dig bra löneutveckling samt ett schysst hälsopaket med friskvårdsbidrag, avtalsreglerade semesterdagar och en bra pensionsavsättning. Sist, och kanske viktigaste av allt, trevliga, kunniga och framåtsträvande kollegor. Nu hoppas vi att även du vill vara en del av vårt team, välkommen med din ansökan.

 

Information om tjänsten

Omfattning
Heltid 100%

Placeringsort
Vi söker i första hand en kollega till vårt kontor i Karlshamn eller Stockholm (Hornstull). För rätt person är vi dock öppna för att, efter en inledande period, diskutera en placering på en av koncernens övriga 12 orter i Sverige.
Möjlighet att förlägga viss del av arbetstiden remote finns också.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Lönetyp
Fast månadslön

Ansök senast
Intervjuer pågår löpande tills rätt person är anställd.
Annonsen giltig så länge den ligger upplagd på vår webbplats.
Maila din ansökan till nedan adress.

Kontaktperson på Kubicom

Atle Andersen
VD
0733 267088
atle.andersen@kubicom.se