Kubicom lanserar livechatt i systemet

Att aktivt arbeta för att erbjuda fler smarta lösningar som bidrar till en enklare vardag i byggbranschen är viktigt för oss, vi tar nu därför nästa steg i vår support och lanserar en livechatt inne i systemet. 

 

Chatten är ett led i att erbjuda Kubicoms användare den bästa upplevelsen av plattformen och samtidigt göra den mer tillgänglig. Chatten innebär att alla desktop-användare som uppgraderat till Kubicom 2.0 kan få hjälp av support-teamet samtidigt som de befinner sig i systemet.

Chatten är enkel att använda, när en användare befinner sig i systemet visas chatten automatiskt nere i det högra hörnet på sidan. Chatten är öppen dygnet runt och om det inte finns någon agent tillgänglig vid tillfället kommer användaren att få återkoppling via mejl inom kort. Som vanligt arbetar vårt kundserviceteam alltid med att svara så snabbt som möjligt och ett svar kan normalt förväntas inom 5 minuter under öppettiderna.

I samband med chatten erbjuds även ett problemrapporteringsverktyg som tillåter dig att enkelt ta ett foto eller spela in en video på ditt problem. Chatten lanseras den 1 september och finns tillgänglig kostnadsfritt för alla användare i Kubicom 2.0.