Beställare

Som leverantör är det enkelt att planera och rapportera utfört arbete, och skicka vidare
godkänt arbete digitalt till kund.

Enkelt att komma igång

Enkelt att använda

Enkelt att vara kund

Systemet är byggt efter våra tre ledord; Enkelt, enklare, enklast!

Lorem ipsum dolor

Som beställare, vare sig du är ett byggbolag eller kommun, får du koll på framdrift, kostnad och klimatpåverkan i byggprojekt
Flera av Sveriges största byggbolag och kommuner har valt Kubicom som sitt verktyg. Det som skall lösas är komplext men där systemet gör det enkelt att få kontroll, men också enkelt för alla att använda.

Lägg till din rubriktext här

Kubicom Workflow

I Kubicom workflow kan administratörer och arbetsledare arbeta med t ex daglig godsmottagning med ett par knapptryck.

Kubicom Analytics 

I Kubicoms Analytics samlas allt som rör dashboards och rapporter. Detta gör att du enkelt och snabbt kan skapa dig en överblick av dina projekt.  Våra dashboards ger dig i realtid en aktuell överblick över nuläge, status, flöden och avvikelser i projekten.  

Kubicom Integrator 

Genom våra API:er kan du koppla Kubicom samman med dina övriga verktyg som t ex ekonomi- eller affärssystem för automatisk informationsöverföring.

Kubicom Carbon Tracker

Med Kubicom carbon tracker samlas automatiskt all klimatpåverkande data (co2) in från transporter, material och arbeten. Detta för att du enkelt ska kunna skapa underlag för din miljörapportering. 

Datan kan samlas in på två olika sätt:

Schablondata

Genom ett snittvärde på fordonets bränsleförburkning och drivmedelstyp tar Kubicoms algoritm fram ett schablonvärde på Co2 påverkan. 

Maskindata

Insamling av data från maskiner kan göras på olika sätt. Antingen genom en koppling till respektive fordons molntjänst. Eller  genom en CAN-buss data för uppkoppling direkt mot Kubicoms moln.

Är du både beställare och leverantör?

Perfekt, då är Kubicom systemet för dig. Kubicom är unikt genom att du i olika projekt kan växla mellan att vara beställare eller leverantör.

Senaste nytt

Spännande och innovativt när NCC, Kubicom och Thomas Betong samarbetar om digitalisering

När NCC föregående år valde Kubicom som plattform inleddes ett stort digitaliseringsarbete för att implementera digitala följesedlar i byggprocessen. För NCC innebär detta att man löpande och automatiskt tar emot information om pågående och genomförda leveranser från sina leverantörer. NCC har precis som Trafikverket valt att arbeta med standarden BEAst Supply 4.0 via Peppol vilket…

Läs mer
Kubicom tillgängligt i Volvo Lastvagnars nya tjänst My Business Apps

Kubicom kommer i samband med utrullning vara tillgänglig i Volvo Lastvagnars nya tjänst “My Business Apps”, där användare kan nyttja Kubicoms tjänster direkt från lastbilens sidodisplay.  My Business Apps är en ny prenumerationsbaserad tjänst från Volvo Lastvagnar tillgänglig på den svenska marknaden under 2024. Tjänsten gör det möjligt för kunder att ladda ner affärsrelaterade appar…

Läs mer
Kubicom expanderar med nya talanger!

Vi är glada att meddela att Kubicom fortsätter att växa och förstärker teamet med spännande tillskott och interna förändringar. Dessa nyheter är avgörande för vår strävan att fortsätta erbjuda exceptionell service och innovation inom branschen. Låt oss presentera våra senaste tillskott och interna förändringar: Ulla Karlsson – Customer Success ManagerUlla Karlsson har en imponerande erfarenhet…

Läs mer

KUBICOM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Sikta mot nya höjder med oss. Utforska vårt utbud.​

Jag vill bli uppringd